Tratamentul diferitelor forme de cancer prin chimioterapie presupune  "otravirea" celulelor canceroase.Printre altele sunt distruse si alte celule din maduva spinarii,tractul gastro-intestinal,etc.,iar organe importante cum ar fi :inima ficatul rinichii sau plamanii sunt iremrdiabil afectate.
    O metoda moderna de lupta impotriva cancerului este aceea a infometarii celulelor canceroase.
Doua ingrediente la indemana oricarui bolnav de cancer,pot reprezenta o alternativa sanatoasa la chimioterapie.Acestea sunt :lamaia si bicarbonatul.Limonada obtinuta cu aceste ingrediente poate sa ucida celulele canceroase si este de 10 000 de ori mai eficienta decat chimioterapia.
     Extractul de lamaie distruge celulele maligne in 12 tipuri de cancer ,inclusiv cel de colon ,de plamani, de san ,de prostata si de pancreas.
     Aceasta limonada distruge doar celulele maligne ,dar nu le afecteaza pe cele sanatoase.
     Mod de preparare:intr-un litru de apa se fierbe timp de un minut coaja unei lamai(data pe razatoare),apoi se lasa la macerat de seara pana dimineata.In dimineata zilei urmatoare ,lichidul se filtreaza .In acest macerat se stoarce sucul lamaii ,se adauga miere (dupa gust) si o lingurita de bicarbonat.Se consuma zilnic un litru de limonada astfel preparata.
      Va doresc insanatosire grabnica !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

| Designed by Colorlib