Mana reprezinta un simbol al puterii spirituale, al dominarii si al protectiei.Mana lui Fatima (fata lui Mohamed) este purtata ca un simbol aducator de noroc in Islam, fiecare deget reprezentand un atribut: credinta, rugaciune, pelerinaj, filantropie, post.
Denumita astfel din credinta islamica, dupa Fatima Zahra, fiica Profetului, amuleta este unul dintre cele mai cunoscute simboluri islamice, al carui principal rol este sa isi apere purtatorul de blesteme si deochi.
Mana lui Fatima este un simbol de protectie si noroc. Mana lui Fatima este un simbol antic, considerat ca aduce in viata purtatorului maximum de binefacere. Mana lui Fatima este un simbol magic, care impiedica relele sa ajunga la dumneavoastra, respingandu-le. Mana lui Fatima actioneaza ca o bariera si stopeaza tot ce vine negativ catre dumneavoastra. Mana lui Fatima este considerata, in anumite culturi, un simbol de protectie impotriva deochiului.
Talismanul acesta este considerat a fi cel mai norocos din toate câte se cunosc şi e recomandabil să fie purtat sub formă de brăţară. Mâna Fatimei are un efect deosebit de puternic asupra purtătorului mai ales atunci când acesta se află la o răscruce în viață. Mâna Fatimei va adaposti purtătorul de obstacole, certuri și adversitate, ajutându-l să-şi schimbe destinul într-un sens pozitiv.
Hamsa este simbolul „mâinii care scrie tot” È™i a asociaÈ›iilor cu Divinitatea.
Mana lui Fatima reprezinta credinta in transmiterea binecuvantarii lui Dumnezeu, prin mana care este inrudita direct cu Cristos, Mana lui Fatima reprezinta vindecarea si binecuvantarea. Mana lui Fatima din reprezinta dreptatea si corectitudinea.
Rugăciunea Hamsa Să nu vină tristețe la această inimă Să nu vină nici o problemă la aceste mâini Să nu vină nici un conflict la acesti ochi Sufletul meu sa fie umplut cu binecuvântare de bucurie de pace! Mana Hamsa este recunoscuta si folosita la nivel mondial ca simbol de protectie impotriva raului si a deochiului, dar in acelasi timp si aducatoare de sanatate si noroc. Talismanul Hamsa este considerat a fi cel mai norocos dintre toate talismalele care se cunosc in lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

| Designed by Colorlib