FRANTA :EMMANUEL MACRON (40 ani )

Emmanuel Macron, (40 ani) preşedintele Franţei, a vorbit pentru prima oară despre despre diferenţa de vârstă dintre el şi soţia sa (64 ani). El s-a aratăt dezamăgit de faptul că muşi au spus că în mod normal o astfel de relaţie nu ar fi posibilă. "Dacă aş fi fost cu 20 de ani mai în vârstă decât soţia mea, nimeni nu s-ar mai fi gândit pentru o singură secundă că nu am putea fi împreună în mod legitim. Pentru că are cu 20 de ani mai mult decât mine, multi spun că această relaţie nu poate fi susţinută, nu poate fi posibilă”, a declarat noul preşedinte al Franţei, potrivit Le Parisien. Macron s-a căsătorit cu fosta lui profesoară de liceu. “Mi-a promis încă de la vârsta de 17 ani că se va însura cu mine. S-a ţinut de cuvânt”, a declarat soţia lui Macron, Brigitte Trogneux (64 de ani). Macron şi Trogneux s-au căsătorit în 2007, după ce actualul preşedinte a curtat-o ani în şir pe fosta lui profesoară. Brigitte Trogneux avea trei copii când s-a măritat cu Macron: Laurence, Tiphaine şi Sebastien. Soția i-a sărutat lui Macron mâna după victorie.


ROMANIA:KLAUS IOHANNIS (58 ani )

Angajamentul pe care l-a luat în fața propriilor cetățeni s-a numit „România lucrului bine făcut” În calitate de Președinte al României, Klaus Iohannis consideră că are o uriașă responsabilitate: aceea de a consolida parcursul țării pe drumul principiilor, valorilor și legilor durabile, de a sprijini un stat de drept autentic, stabil, cu instituții solide. Își dorește să facă din România țara în care fiecare cetățean să se simtă ca acasă, o casă pe care să o iubească și de care să fie mândru.



Sotia lui Klaus Iohannis a cucerit-o pe Brigitte Macron! Carmen s-a inteles de minune cu Prima doamna a Frantei: imaginile vorbesc de la sine
AMERICA:DONALD TRUMP (71 ani )

Donald Trump este cel de al 45-lea presedinte al SUA.
Donald Trump s-a însurat nu o dată, ci de trei ori, iar prima soție a actualului președinte al SUA, de care cel mai important om al lumii a divorțat în 1992, atrage în continuare atenția presei. Blondă, cu forme generoase și o inteligență peste medie, Ivana Trump este însă neobișnuit de tăcută de când fostul ei soț s-a instalat la Casa Albă. Femeia de afaceri în vârstă de 67 de ani s-a măritat cu Donald Trump în 1977 și este mama celor trei copii mai mari ai actualului președintelui american, Ivanka, Eric și Donald Trump Jr. Cuplul a divorțat în 1992, în urma unui proces-maraton care a ținut prima pagină a tabloidelor.
Marla Maples, cea de-a doua soție a lui Donald Trump. E singura care n-are operații estetice!
Actuala sotie Melania Trump,este cu 24 ani ,mai tanara decat Donald Trump.
Un an mai tarziu, a venit pe lume fiul lor, Borron. Donald Trump mai are 4 copii din casatoriile anterioare, Melania fiind cu numai 7 ani mai in varsta decat fiul cel mare, Donald Trump Jr.

RUSIA :VLADIMIR PUTIN (65 ani )

Vladinir Putin in prezent ocupă pentru a treia oara funcția de președinte al Federației Ruse.
Vladimir Putin a fost casatorit cu Liudmila Putina.Putin și Liudmila au două fete, Maria, născută în 1984, și Katerina, născută un an mai târziu.
Președintele Rusiei a fost căsătorit cu Ludmila Putin, în perioada 1983-2014.

ITALIA -SERGIO MATTARELLA (76 ani )


In ianuarie 1980, fratele său mai mare Piersanti, preşedintele regiunii Sicilia, moare în braţele sale, asasinat de Mafie. Casatorit cu Marisa Chiazzese ,are 3 copii:Giorgio,Francesco si Laura.
Sotia sa Marisa Chiazzese a murit de cancer in 2012.

SPANIA-Regele FELIPE al-VI (49 ani )

Casatorit cu Letizia -printesa de Asturia ,cuplul are doua fete:Leonor si Sofia.

CHINA-XI JINPING (64 ani )


Xi a studiat inginerie chimică la Universitatea Tsinghua din Beijing. Există unele neclarități referitoare la studiile sale, deoarece se crede că ar fi intrat la facultate fără să fi terminat liceul, și că ar fi primit doctoratul fără să-și fi luat mai întâi masteratul.

Xi Jinping s-a căsătorit cu cântăreața de muzică populară a armatei Peng Liyuan .
Fiica lor Xi-Mingze,are 25 de ani si e studenta la Universitatea americana Havard.
Potrivit topului Forbes 2016, Xi Jinping este al patrulea cel mai puternic om din lume după Vladimir Putin, Donald Trump și Angela Merkel.

ANGLIA-Regina ELISABETA a II-a ( 91 ani )

Este casatorita cu Printul Filip Duce de Edinburg (96 ani ).
Aceasta poza a fost facuta la ceremonia a 68 de ani de casnicie...
Cuplul are 4 copii: 3 baieti si o fata. - Printul Charles
-Printul Andrew
-Printul Edward
-Printesa Anne

GRECIA-PROKOPIS PAVLOPOULOS (67 ani )

E căsătorit cu Vlasia Pavlopoulou-Peltsemi și au împreună trei copii (două fete și un băiat).Vorbește fluent limbile germană, engleză și franceză.

IRLANDA-MICHAEL DANIEL HUGGINS (76 ani )

Irlanda este a treia cea mai bogata tara a Europei si a patra a lumii.
Michael D Higgi este al 9-lea presedinte al Irlandei.
Este casatorit cu actrita irlandeza Sabina Coyne ( 73 ani ).
Au patru copii:Alice Mary,gemenii John si Michael jr.,si Daniel.

IORDANIA-Regele ABDULLAH al II-lea (55ani )

Casatorit cu Rania Al-Yassin (47 ani ) si au patru copii:Printul Hussein,Printesa Iman,Printesa Salma, Printul Hashem
Regina Rania si fiul ei Printul Hussein

TURCIA-RECEP TAYYIP ERDOGAN (63 ani)

Ca adolescent a fost nevoit să vândă pe străzile din Istanbul limonadă și covrigi de susan pentru a câștiga un ban în plus.A fost fotbalist profesionist. Astăzi stadionul din kasimpasa unde a activat și ca fotbalist îi poartă numele.Este casatorit cu Emine Erdogan si au doi fii (Ahmet Burak și Necmetin Bilal) și două fiice (Esra și Sümeyye).
Intalnirea de la Casa Alba dintre Michelle Obama (sotia lui Barak Obama-fostul presedinte a Americii) si Emine Gulbaran.

MOLDOVA-IGOR DODON ( 42 ani )

Este casatorit cu Galina Dodon si au impreuna trei copii :Vlad,Bogdan si Nicolae.
Intreaga familie....

GERMANIA - FRANK-WALTER STEINMEIER (62 ani )

Este casatorit cu Elke Budenbender (56 ani ) si are o fiica.
La 24 august 2010, a donat cu succes un rinichi soției sale, Elke Büdenbender .
ISRAEL-REUVEN RIVLIN ( 78 ani )
Reuven Rivlin este căsătorit cu Nehama, fiică a moshavului Tel Mond, și tatăl a patru copii. Din anii 1960 este vegetarian din motive de principiu.
Vizita presedintelui Americii in Israel:
Vizita presedintelui Romaniei in Israel :
ARGENTINA-MAURICIO MACRI ( 59 ani )
Mauricio Macri este inginer constructor de profesie. În 1991 a fost victima unei răpiri orchestrate de o bandă de foști polițiști. Mauricio Macri a fost căsătorit de trei ori și are patru copii. Prima sa soție a fost Yvonne Bordeu, cu care a avut trei copii:Agustina, Gimena si Francisco. După ce a divorțat, s-a însurat în 1994 cu manechina Isabel Menditeguy, de care s-a despărțit prin divorț în 2005. În 2010 a luat de soție pe femeia de afaceri Juliana Awada Baker, originară dintr-o familie siro-libaneză, cu care are o fiică, Antonia.
Mauricio Macri, președintele Argentinei, și soția sa, Juliana Awada:
Poza de familie:Mauricio Macri,sotia Juliana Awada si fiica lor Antonia.
INDIA -RAM NATH KOVIND ( 71 ani )
Ram Nath Konind,de profesie este avocat. În calitate de avocat, el a oferit ajutor pro bono unor secțiuni mai slabe ale societății, femeilor și celor săraci din cadrul Societății de Ajutor Juridist gratuit din New Delhi. Este casatorit cu Savita Kovind si are doi copii:un baiat si o fata .
UNGARIA-JANOS ADER ( 58 ani )
Ader este de profesi avocat .Áder este căsătorit cu Anita Herczegh, care lucrează ca judecător. Au trei fiice, Orsolya, Borbála, Júlia și un fiu, András.Tatăl lui Áder, Géza Herczegh, a fost judecător al Curții Internaționale de Justiție de la Haga în perioada 1993-2003.
POLONIA-ANDRZEJ SEBASTIAN DUDA ( 45 ani )
Este casatorit cu Agata Komhauser,fiica poetului Julian Komhauser. Din această căsnicie a rezultat o fiică, Kinga, născută în 1995.
Kinga Duda este printre cei mai buni patru studenti ai Facultatii de drept din cadrul Universitatii din Cracovia.
CONGO-JOSEPH KABILA ( 46 ani )
El a preluat funcția de șef al statului la zece zile după asasinarea tatălui său, președintele Laurent-Désiré Kabila.
Este casatorit cu Olive Lembe di Sita,si au doi copii:o fata Sifa Kabila si un baiat care poarta numele bunicului...Laurent Desire Kabila.
JAPONIA-IMPARATUL AKIHITO ( 84 ani )
Este cel de-al 125-lea imparat descendent in linie directa din imparatul Jimmu Tenno.
S-a căsătorit cu Michiko Shōda, fiica cea mare a unui om de afaceri japonez, președintele companiei Nisshin.Au impreuna trei copii:Naruhito, Prințul Moștenitor al Japoniei, Prințul Akishino, Sayako Kuroda.
În 1986, Akihito a fost primul membru al familie imperiale care a circulat cu metroul.
Împăratul Akihito a fost operat de cancer la prostată în ianuarie 2003.
BULGARIA-RUMEN RADEV ( 54 ani )
Rumen Radev a fost membru al forțelor aeriene bulgare din 1987 până în 2016. Pilot de vânătoare, a obținut gradul de general-maior și a ocupat postul de comandant al acestor forțe aeriene între 2004 și 2016. Este casatorit cu Desislava Radeva .
Sotiile presedintilor Frantei si Bulgariei:Brigitte Macron si Desislava Radeva.
OLANDA-WILLEM ALEXANDER (50 ani )
A devenit rege al Olandei la 30 aprilie 2013, ca urmare a abdicării mamei sale, regina Beatrix. În momentul urcării pe tronul Olandei, regele Willem-Alexander a devenit la 46 de ani cel mai tânăr monarh din Europa. Cu prilejul aniversării vârstei de 50 de ani, regele Willem-Alexander a anunţat că va fi organizată o cină aniversară cu alte 150 de persoane din Olanda care sunt născute în aceeaşi zi cu suveranul, la 27 aprilie. Willem-Alexander va fi supranumit “Printul Pils”, o referire la cantitatile mari de bere pe care acesta le consuma in studentie. Potrivit sotiei sale, printul este “inteligent, tandru, puternic si cu picioarele pe pamant”.
În 1989, obţine brevetul pentru a pilota avioane cu mai multe motoare, iar în 1994 bunicul său prinţul Bernhard este cel care în cadrul unei ceremonii îi înmânează lui Willem-Alexander brevetul de pilot militar. Regele este, de asemenea, pilot invitat al companiei naţionale aeriene KLM, iar în cursul acestui an intenţionează să participe la ore de zbor pentru unul dintre aparatele de zbor ale companiei KLM, respectiv Boeing 737.
Este căsătorit, din 2 februarie 2002, cu Maxima Zorreguieta, născută în Argentina, devenită în urma căsătoriei prinţesa Maxima, cu care are trei fete, prinţesa Catharina-Amalia (care a primit titlul de Prinţesă de Orange), prinţesa Alexia şi prinţesa Ariane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

| Designed by Colorlib