Cascada Niagara este una din cele mai spectaculoase miracole naturale ale continentului Nord-American. Cascada se afla pe raul Niagara, care curge intre Statele Unite si Canada.ÃŽn fiecare minut aproape 340000 de metri cubi de apa cade peste stancile cascadei Niagara. Din cauza caderii puternice de apa se formeaza o ceata care la randul ei cu ajutorul soarelui da nastere la multe curcubee.
Cascada Niagara reprezinta o mare atractie turistica, adunand milioane de vizitatori in fiecare an. Cascada poate fi vazuta din parcuri situate pe amandoua malurile raului, din turnuri de observare, din barci. De asemenea, vizitatorii pot intra in Pestera Vanturilor, situata in spatele unei perdele de apa langa baza cascadei. Noaptea , cascada este luminata cu reflectoare puternice, multicolore, oferind turistilor un spectacol unic de lumini si muzica.
Temperaturile scăzute cu care se confruntă Statele Unite şi Canada au transformat celebra cascadă Niagara într-un adevărat spectacol de gheaţă şi apă.
Anual, Cascada Niagara este vizitată de 15 milioane de turişti din toate colţurile lumii. Este considerată totodată cea mai frumoasă cascadă din lume, fiind cea de-a cincea atracție turistică la nivel mondial, situându-se înaintea parcurilor de distracții Disney, Catedralei Notre-Dame din Paris și a Marelui Zid din China. Cascada Niagara o minune a naturii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

| Designed by Colorlib